Produktnummer: ND1249

 

Suma Bac D10, 2 L

 

Suma Bac D10 är ett koncentrerat, desinfekterande rengöringsmedel för rengöring och desinfektion i ett steg inom storkök, livsmedelsindustri och sjukvården.

 

 

Egenskaper

Suma Bac D10 är ett koncentrerat flytande sanitetsmedel för desinfekterande rengöring i ett steg.

Produkten är lämplig för alla ytor och material där livsmedel hanteras.

Den unika kombinationen av kvartära ammoniumföreningar, komplexbildare och ett pH-reglerat system gör produkten mycket effektiv mot ett stort antal mikroorganismer i alla vattenförhållanden.

Produkten innehåller även tensider vilket gör den utmärkt för samtidig rengörig och desinfektion.

 

Dosering, användning

Dosering från 2 L flaska med doseringskapsyl:

 

Rengöring och desinfektion med sprayflaska:

  1. Dosera 1 kapsyl (20 ml) i en 750 ml sprayflaska.
  2. Rengör från lös smuts.
  3. Spraya direkt på ytan.
  4. Låt verka i 5 minuter.
  5. Efterskölj på alla ytor som kommer i direkt kontakt med livsmedel och låt lufttorka.

Färdigblandad brukslösning i sprayflaska är aktiv i cirka sju dagar

Skölj alltid flaskan och låt den torka innan den återfylls.

 

Allmän rengörig och desinfektion:

  1. Dosera 2 kapsyler (40 ml) i 4 L varmt vatten.
  2. Rengör från lös smuts.
  3. Applicera rengöringslösningen med borste eller trasa.
  4. Låt verka i 5 minuter.
  5. Efterskölj på alla ytor som kommer i direkt kontakt med livsmedel och låt lufttorka.

Under rekommenderade villkor kan Suma Bac D10 användas på alla vanligen förekommande föremål som används i köket.

 

Tekniska data

Utseende: Klar, purpurfärgad vätska.

pH-värde: Koncentrat 10,7 - 1%-lösning 10,3.

Förpackning: Flaska 2 L.

 

Miljöfakta

Förpackningen är tillverkad av återvinnings- och förbränningsbar polyeten.

 

Mikrobiologisk information

Suma Bac D10 klarar "European Suspension Test" med hög smutsnivå (1,0% bovine albumin) vid 1% koncentration och 5 minuters kontakttid (TNO test rapport).

 

Övrig information

Förvara i originalförpackning samt undvik extrema temperaturer.